Nytt vatten ger utdelning igen!

Idag var en underbar dag på isen med sol och allt, men det som klådde allt annat idag var Luddes nya PB som kom upp!
 
Vi var ute på isen tidigt idag i hopp om att få ut alla spön innan det blev ljust, och 08.15 hade vi satt ut alla spön. Det dröjde inte länge innan första fället kom, 08.25 small det till. Det var Luddes spö och när han satte mothugget möttes det av en kraftig tyngd. När fisken närmade sig hålet började den rusa något fruktansvärt, ett tiotal långa och kraftfulla rusningar. När vi trodde att det började närmade sig landning började vi att filma, men som ni kan se i filmen längst ner i inlägget var gäddan inte riktigt färdig än. Till slut kunde vi dock landa en STOR fisk på 11,4 kg och 116 cm! Ett nytt personbästa för Ludde med 2 kg och alltså hans första 10a!
 
Stort stort grattis Ludde till en drömfisk! 11,4 kg och 116 cm
 
Ännu en bild på Luddes pers
 
Efter detta var vi alla tre nästan i koma, fattade inte riktigt vad som hänt. På två pass i detta nya ofiskade vatten har vi alltså fått en på 109 cm och en på 116 cm, den senare med en potential att väga riktigt tungt i en fet vårkondis! 
 
Med denna start var det svårt att släppa det som hänt, men vi fiskade vidare och mitt på dagen lyckades David landa en fisk på 6,65, ännu en 100-centimetersfisk. 
 
David med dagens andra hundring
 
Utöver dessa fiskar fick vi 7 ytterligare fäll där någon var på runt 4,5 men annars smått. En riktigt bra dag ändå!
 

Kommentera här: